Шоколад торты

Шоколад торты барлық адамға ұнайтыны сөзсіз. Тортты, қалауыңызша, гүл не басқа нәрселермен әсемдеуге болады.

Сізге қажет:

– 150 гр сары май,
– жарты стақан қант,
– 5 жұмыртқа,
– 1 пакет какао,
– 2 кесе ұн,
– 2 кішкентай қасық қопсытқыш

Глазурь үшин:

– 100 гр шоколад,
– 50 гр сары май,
– 1 стақан қант ұлпасы,
– 5 үлкен қасық сүт,
– 1 үлкен қасық крахмал,
– 3 үлкен қасық какао,
– ванилин

Дайындау жолы:

Жұмсартылған майды қантпен араластырыңыз.

Үстіне бір бірдеп жұмыртқаның сарысын қосыңыз. Какао + ұн + қопсытқыш қосып араластырыныз.

Ең соңында жұмыртқалардың ағын қосыңыз.

Дайын қамырды формаңызга құйып, үстин фольгамен жауып қойыңыз.

200С духовкада 45 минут пісіріңіз.

Духовкадан шығармай суытыңыз да, үстине глазурь жағыңыз.

Торт дайын болды.

Ас болсын!

601
Share

От bilimpaz

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *